Over ons

Over ons

U bent op zoek naar een advocatenkantoor dat is gespecialiseerd in het civiele pensioenrecht. Bij de advocaten van Van Heest Bodewes Pensioenrechtadvocatuur bent u dan aan het juiste adres. Wij helpen u graag!

Van Heest Bodewes Pensioenrechtadvocatuur is een onafhankelijk, gespecialiseerd advocatenkantoor dat adviseert en procedeert op het gebied van pensioenrecht. Het kantoor behandelt alle voorkomende civiele juridische kwesties die verband houden met pensioen. Het kantoor staat cliënten bij in het oplossen van conflicten over pensioen of, beter nog, bij het voorkomen van conflicten. Op deze website wordt een indruk gegeven van onze praktijk en dienstverlening.

Van Heest Bodewes Pensioenrechtadvocatuur heeft ruime ervaring in de behandeling van uiteenlopende juridische pensioenvraagstukken. Pensioenrecht is altijd in beweging. Permanente educatie op (pensioen)juridisch gebied heeft dan ook uiteraard altijd prioriteit. Wij hechten grote waarde aan kwaliteit en een goede samenwerking met de cliënt, waarbij het eindresultaat altijd in het oog wordt gehouden.

Het kantoor bedient cliënten uit alle regio’s van het land vanuit de vestigingen Assen en Haarlem. Onze cliënten zijn divers, zoals: bedrijven en organisaties, pensioenuitvoerders, rechtsbijstandverzekeraars, pensioenadviseurs/pensioenconsultants, , deelnemersraden en ondernemingsraden, advocatenkantoren en particulieren. Er wordt (in beginsel) gewerkt op uurbasis tegen concurrerende tarieven. Ons kantoor staat geen cliënten bij op basis van toevoeging.

Als u op zoek bent naar een advocaat die is gespecialiseerd in het pensioenrecht, dan bent u bij Van Heest Bodewes Pensioenrechtadvocatuur aan het goede adres!

Groepsfoto

Bastian J. Bodewes

Bastian is vanaf 2000 werkzaam in het pensioenrecht, eerst als pensioenjurist, en vanaf 2004 als advocaat. Bastian is lid van een tweetal Geschillencommissies van Pensioenfondsen en vervult diverse (bestuurs)functies zowel op het pensioenvlak als daarbuiten. Tevens publiceert hij geregeld artikelen over pensioen, onder andere als mede-auteur van de Kroniek Pensioenrecht in het Advocatenblad, en doceert hij in pensioenvraagstukken onder andere via “in House” cursussen.” De cliënten van Bastian zijn divers, van pensioenfondsen tot werknemers, maar in hoofdzaak worden ondernemingen bijgestaan in gerechtelijke procedures en in advisering, veelal op het vlak van aansluitverplichtingen bij pensioenfondsen.
Bastian staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd op rechtsgebied pensioenrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten minimaal tien opleidingspunten te behalen op pensioenrechtgebied.

+31 (0)592 820 202

bodewes@pensioenrechtadvocatuur.nl

 

Wouter van Heest

Wouter van Heest is sinds 1991 advocaat in de civiele pensioenrecht- en levensverzekeringspraktijk. Hij is naast advocaat, ook docent bij de ‘Leergang pensioenrecht’ aan de Vrije Universiteit te Amsterdam voor het onderdeel ‘Fusies en overnames’. Wouter is tevens vaste medewerker van het tijdschrift Pensioen Jurisprudentie en mede-auteur van Kluwers ‘Tekst & Commentaar Pensioenrecht’. Wouter staat in de praktijk met name pensioenfondsen, verzekeraars en ondernemingen bij in gerechtelijke procedures. Wouter staat in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten geregistreerd op rechtsgebied pensioenrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten minimaal tien opleidingspunten te behalen op pensioenrechtgebied.

+31 (0)23 5 344 878

vanheest@pensioenrechtadvocatuur.nl

 

Gerald Vredevoogd

Gerald heeft 14 jaar lang bij een grote internationale pensioenverzekeraar gewerkt in de functie van pensioenconsulent. Vanuit die functie heeft hij veel pensioenadviseurs en werkgevers in Nederland inhoudelijk ondersteund. Alle pensioenfacetten kwamen tijdens zijn loopbaan aan bod, van bemiddelen in pensioenverzekeringen tot de inhoudelijke verzekeringstechniek. Gerald is een betrokken specialist die naast de civiel juridische kant ook veel ervaring heeft in zowel de fiscale als de rekenkundige kant van pensioen- en levensverzekeringen. Gerald heeft als pensioenjurist / pensioenadviseur vooral een adviespraktijk voor zowel zakelijke als particuliere cliënten.

+31 (0)592 820 202

vredevoogd@pensioenrechtadvocatuur.nl

 

Annegreeth Hacquebord

Annegreeth is als telg uit een ondernemersfamilie, gewend zaken zelfstandig en ondernemend op te pakken. Annegreeth komt oorspronkelijk uit de reclamewereld en werkte voorheen onder andere als mediamanager bij verschillende bureaus. Zij heeft haar kennis verbreed met de studie Bedrijfskunde aan de Open Universiteit Groningen. Annegreeth is als officemanager werkzaam voor ons kantoor en helpt u altijd graag om uw vragen te beantwoorden.

+31 (0)592 820 202

secretariaat@pensioenrechtadvocatuur.nl